Navigatie: Welkom - Talen - Diensten - Faciliteiten - Referenties - Contact informatie

Welkom bij Eurovoice

Internationaal Stemmen Bureau


Je hebt een stem nodig ? Voor het inspreken van een tekst t.b.v. een documentaire, een bedrijfspresentatie, een rtv-commercial, voor een opleiding of training, een rondleiding, een telefoonsysteem, een computer game, een internet applicatie, een website, de nasynchronisatie van een (teken)film of wat dan ook ? En je wilt uit een royaal aantal opties kunnen kiezen ?

Dan ben je bij EuroVoice aan het juiste adres. Vanuit een bestand van niet minder dan 1500 stemmen biedt EuroVoice je stemmen, in meer dan 60 talen en indien nodig ook nog eens in tal van dialecten. Buitenlandse stemmen zijn zonder uitzondering native voices, d.w.z. ze spreken de taal van hun moederland. Foutloos, accentloos. EuroVoice werkt uitsluitend met A-stemmen, de beste dus. Is dat de enige reden om voor ons te kiezen ?

Nee, want EuroVoice biedt méér. Deskundig advies van stemmenconsulenten die kijk hebben op tekst. Omdat ze die kunnen analyseren op kwaliteit en karakter, om daar vervolgens een perfecte match met de meest geschikte stem voor te maken. Of omdat ze zelf ervaring hebben in het maken van programma’s, of ook omdat ze als stemacteur of -regisseur werkzaam (kunnen) zijn.

Deze kennis en ervaring maken EuroVoice tot een professionele, betrouwbare productiepartner. Met meer dan een kwart eeuw ervaring in het vinden van de juiste stemacteur of presentator.

Eurovoice is onderdeel van de
RBS-groep, net als Multi Media Matters en VoicePrompts.nl
Terug naar navigatie.

Talen

Hieronder vind je een overzicht van alle talen die wij beschikbaar hebben. Als de taal die je zoekt er niet bij staat, neem dan even contact met ons op. Tien tegen één dat wij die via ons internationale netwerk van stemmen en studio's binnen afzienbare tijd voor je hebben gevonden.
Lijst overslaan - Terug naar navigatie.

Terug naar navigatie.

Diensten

Copy, tekstbewerking en vertaling

Je productie is bijna klaar; alleen nog even een stukje voice-over eronder ! Het klinkt simpeler dan het is. Want is je tekst bijvoorbeeld ook spreek-klaar ? Of is het nog een schrijftekst, die het op papier goed doet, maar bij het inspreken toch niet zo lekker blijkt te ‘bekken’ ? Waardoor het wellicht afbreuk doet aan de vaart en dynamiek (of geloofwaardigheid) van je productie. EuroVoice bewerkt schrijftekst tot goed lopende spreektekst. Waarbij de inhoud wordt ontzien en waardoor de impact vaak toeneemt.
Taalversies nodig ? Voor een deskundige vertaling van teksten in meer dan 60 talen heeft EuroVoice een netwerk van ervaren (beëdigde) vertalers (en in een aantal gevallen ook copywriters) beschikbaar.

Stemregie

Hoe haal je het beste uit de stem die je hebt gekozen ? Met zowel inhoudelijke als creatieve ondersteuning van een ervaren stemregisseur. Desgewenst heeft EuroVoice hiervoor een in house regisseur beschikbaar.

Compositie & arrangement

Naast stemmen is muziek een essentieel onderdeel van audiovisuele programma’s. EuroVoice heeft een royale library met stock music, maar levert ook opdrachtmuziek voor commercials en AV-gebruik.
Terug naar navigatie.

Faciliteiten

Als onderdeel van de RBS Groep, een groep van een viertal audiovisuele bedrijven, onderscheidt EuroVoice zich van andere aanbieders door in alle stadia van het audiovisuele productieproces en voor alle disciplines zowel creatieve als technische faciliteiten beschikbaar te hebben. One stop shopping, of in gewoon Nederlands : alle gemak onder één dak !

Audio - RBS/The Producers Workshop b.v.

EuroVoice heeft twee digitale geluidsstudio’s beschikbaar. Eén in mediastad Rotterdam, waar audiovisuele productie al zo’n 10 jaar speerpunt van het gemeentelijk ondersteuningsbeleid is. Plus één in het groene hart van de Hoeksche Waard. Onderling verbonden via ISDN. Net als met alle overige ISDN-studio’s waar ook ter wereld trouwens. Jack Nicholson opnemen in L.A. en gewoon live (real time) regisseren vanuit de studio’s van de RBS Groep ? EuroVoice regelt het allemaal, zowel administratief als technisch. Opname, mixage, muziekproductie, sound design, stockmusic & SFX.

Video - Picture Plant b.v.

Videomontage, soundrelay naar elk beeldformaat, grafische vormgeving, internet applicaties, kleurcorrecties, ondertiteling, opname in beeldstudio (10x15x3,5 mtr), incl. licht en chromakeywand.

Wanneer het leveren van een stem of tekst in een package deal met andere RBS Groep faciliteiten kan worden ondergebracht, kan hiervoor een aantrekkelijke korting in het vooruitzicht worden gesteld.
Terug naar navigatie.

Referenties

EuroVoice onderscheidt zich van andere aanbieders doordat een totaalpakket aan productiesupport en faciliteiten kan worden aangeboden. Dat gaat dus verder dan het casten en selecteren van nieuw talent op een overigens overvolle markt met Nederlandse stemmen. Met name in het aanbod van buitenlandse stemmen heeft EuroVoice dan ook een unieke reputatie opgebouwd. Met een bestand van professionele stemmen dat via een wereldwijd netwerk van ISDN-studio’s kan worden ingezet.

Met name internationaal opererende bedrijven hebben de weg naar Eurovoice al weten te vinden : Philips, Shell, National Geographic, Ministerie van Buitenlandse Zaken, Heineken, Nokia, KLM, BBC, NOS, VRT, Rabobank, Fortis, Price Waterhouse Coopers, Walt Disney, etc.

In de volgende cases wordt een aantal projecten nader omschreven :
EuroVoice heeft met name in het boeken van native stemtalent in de afgelopen 25 jaar een solide reputatie opgebouwd. Niet alleen weten we die stemmen te vinden, kunnen we ze via ISDN opnemen in studio’s waar ook ter wereld, maar zijn we ook vertrouwd met cultuurverschillen in vreemde talen.
Terug naar navigatie.

Contact informatie

Telefoon: 010 - 42 56 203
Email:
mail@eurovoice.nl

Post- en bezoekadres:
Samuel Mullerplein 10
3023 SK, Rotterdam


Terug naar navigatie.